Team van Athena

Ons team bestaat uit enthousiaste en professionele medewerkers. We stellen ons graag even aan u voor!

Simone Verhoeven

Orthopedagoog-Generalist NVO/ Eigenaar Athena

Na mijn studie orthopedagogiek in Nijmegen heb ik in juni 1999 Athena opgericht. Via enkele omzwervingen is Athena sinds 2000 in Heerhugowaard gevestigd. Naast het runnen van Athena heb ik in Heerhugowaard als intern begeleider op een basisschool gewerkt, heb ik de opleiding tot Orthopedagoog-Generalist NVO gedaan en mij verder gespecialiseerd in leerproblemen en met name dyslexie.

Sinds 2010 is de praktijk aan de W.M. Dudokweg gevestigd en is het team uitgebreid tot het team waarover u op deze pagina meer kunt lezen. Naast de onderzoeken en behandelingen houd ik mij bezig met de taken die bij de bedrijfsvoering horen.

Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Kwalificaties/ lidmaatschap:
* Orthopedagoog-Generalist NVO
* Regiebehandelaar dyslexie Athena
* Keurmerk Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie
* Geregistreerd in NVO/NIP deskundigenbestand dyslexie
* SKJ-registratienummer: 120000156
* BIG nummer: 19926921431

Joëlle Hoebe

Basis-Orthopedagoog NVO

Mijn naam is Joëlle Hoebe. Ik ben orthopedagoge en werk sinds december 2011 bij Athena. Tijdens mijn studie merkte ik dat mijn interesse vooral op het gebied van leerproblematiek ligt en ik voel me bij Athena daarom erg op mijn plaats! Het geeft veel voldoening om de kinderen en ouders handvatten aan te reiken waarmee ze verder kunnen. Ik vind het contact met de kinderen en ouders één van de leukste aspecten van het werk.

Het is belangrijk voor mij dat kinderen zich op hun gemak voelen, zodat ze zich optimaal kunnen ontplooien tijdens de behandeling. Het allermooiste vind ik als de kinderen zelf merken dat ze vooruit gaan en je hun zelfvertrouwen ziet groeien. In mijn vrije tijd houd ik ervan om uit eten te gaan, een goed boek te lezen en te zingen. Misschien tot ziens bij Athena!

Aanwezig op: woensdag, donderdag en in de even weken op vrijdag.

SKJ-registratienummer: 120001328

Romy Burger

Schoolpsycholoog

Mijn naam is Romy Burger en ik kom uit Noord-Scharwoude.  In het studiejaar 2017-2018 heb ik stage gelopen bij Athena. Na mijn afstuderen ben ik sinds 01-08-2018 werkzaam bij Athena als Schoolpsycholoog. Ik heb eerder een jaar stage mogen lopen in het basisonderwijs, waar de passie voor het werken met kinderen is gegroeid. Ik vind het belangrijk dat kinderen plezier en zelfvertrouwen ervaren in het leren en ik hoop daaraan bij te kunnen dragen. 

Naast mijn baan bij Athena werk ik bij voetbalclub AZ en maak ik tijd om leuke dingen te ondernemen met familie en vrienden. Daarnaast houd ik van reizen en wandel ik graag met mijn honden.

Aanwezig op: maandag t/m donderdag en in de even weken op vrijdag.

Stefanie Kuilman

Basis-Orthopedagoog NVO

Mijn naam is Stefanie Kuilman. Ik wist vanaf de brugklas al dat ik later met kinderen wilde werken en ben daarom de opleiding Pedagogische Wetenschappen en de master Orthopedagogiek aan de Vrije Universiteit gaan volgen. Nadat ik mijn master succesvol had afgerond, ben ik in december 2016 bij Athena gaan werken. Het werken met kinderen met leerproblemen spreekt mij erg aan. Het mooiste aan het werk vind ik om een stukje te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Het is fijn om te zien dat de kinderen zich ontwikkelen op het gebied van lezen en spelling en dat zowel ouders als kinderen met een goed gevoel Athena weer verlaten. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie, vrienden en vriendinnen. Ik ben daarnaast regelmatig op de tennisbaan te vinden.

Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en in de even weken op vrijdag.

SKJ-registratienummer: 120006219

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Stage

De stageplaats voor het schooljaar 2020-2021 is al vergeven.