Team van Athena

Ons team bestaat uit enthousiaste en professionele medewerkers. We stellen ons graag even aan u voor!

Simone Verhoeven

Orthopedagoog-Generalist NVO / Postmaster-Orthopedagoog SKJ / Eigenaar Athena

Na mijn studie orthopedagogiek in Nijmegen heb ik in juni 1999 Athena opgericht. Via enkele omzwervingen is Athena sinds 2000 in Heerhugowaard gevestigd. Naast het runnen van Athena heb ik in Heerhugowaard als intern begeleider op een basisschool gewerkt, heb ik de opleiding tot Orthopedagoog-Generalist NVO gedaan en mij verder gespecialiseerd in leerproblemen en met name dyslexie.

Sinds 2010 is de praktijk aan de W.M. Dudokweg gevestigd en is het team uitgebreid tot het team waarover u op deze pagina meer kunt lezen. Naast de onderzoeken en behandelingen houd ik mij bezig met de taken die bij de bedrijfsvoering horen.

Aanwezig op: maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.

Kwalificaties/ lidmaatschap:
* Orthopedagoog-Generalist NVO
* Regiebehandelaar dyslexie Athena
* Keurmerk Nederlands Kwaliteitsinstituut Dyslexie
* Geregistreerd in NVO/NIP deskundigenbestand dyslexie
* SKJ-registratienummer: 120000156
* BIG nummer: 19926921431

Stefanie Kuilman

Basis-Orthopedagoog NVO / Master-Orthopedagoog SKJ

Mijn naam is Stefanie Kuilman. Ik wist vanaf de brugklas al dat ik later met kinderen wilde werken en ben daarom de opleiding Pedagogische Wetenschappen en de master Orthopedagogiek aan de Vrije Universiteit gaan volgen. Nadat ik mijn master succesvol had afgerond, ben ik in december 2016 bij Athena gaan werken. Het werken met kinderen met leerproblemen spreekt mij erg aan. Het mooiste aan het werk vind ik om een stukje te kunnen bijdragen aan de ontwikkeling van de kinderen. Het is fijn om te zien dat de kinderen zich ontwikkelen op het gebied van lezen en spelling en dat zowel ouders als kinderen met een goed gevoel Athena weer verlaten. In mijn vrije tijd breng ik graag tijd door met mijn familie, vrienden en vriendinnen. Ik ben daarnaast regelmatig op de tennisbaan te vinden.

Aanwezig op: maandag, dinsdag en woensdag.

SKJ-registratienummer: 120006219

Annebel van der Vlugt

Basis-Orthopedagoog NVO / Master-Orthopedagoog SKJ

Mijn naam is Annebel van der Vlugt. Vanaf januari 2019 heb ik een jaar stage gelopen bij Athena en sinds januari 2020 heb ik als orthopedagoog mijn plek binnen de organisatie mogen innemen. Tijdens mijn opleiding heb ik onder andere ondersteuning geboden aan kinderen met een taalachterstand. Hierdoor heb ik ontdekt dat het begeleiden van kinderen met leerproblemen mijn drijfveer is. In mijn vrije tijd kun je me op het voetbalveld vinden. Als het even kan, probeer ik daarom ook om oefeningen voor de kinderen te combineren met lekker actief bezig zijn. Ik ga graag op zoek naar de interesses van het kind om oefeningen en gesprekken hierbij aan te sluiten. Plezier in leren staat op nummer één.

Aanwezig op: maandag t/m donderdag en in de oneven weken op vrijdag. 

SKJ-registratienummer: 120012240

Daisy Verheijen

Master-Orthopedagoog SKJ

Mijn naam is Daisy Verheijen. Al op jonge leeftijd wist ik dat ik graag met kinderen wilde werken. Daarom ben ik de Universitaire Pabo aan de Vrije Universiteit gaan volgen. Deze opleiding is een combinatie van Pedagogische Wetenschappen en de Pabo. Daarna heb ik de master Orthopedagogiek gevolgd. In dat studiejaar liep ik stage bij Athena. Na eerst een aantal jaar als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt te hebben, ben ik bij Athena aan de slag gegaan. In de behandeling vind ik het belangrijk dat kinderen succeservaringen opdoen. Het is mooi om het zelfvertrouwen te zien groeien en het plezier in leren te zien toenemen. In mijn vrije tijd onderneem ik graag leuke dingen met familie en vrienden.

Aanwezig op: maandag, woensdag, donderdag en in de oneven weken op vrijdag.

SKJ-registratienummer: 120011805

Manouk van Gelder

Master-Orthopedagoog SKJ

Mijn naam is Manouk van Gelder. Vanaf de middelbare school wist ik dat ik later met kinderen wilde werken. Daarom ben ik de opleiding Pedagogiek aan de Hogeschool van Amsterdam gaan volgen. Tijdens mijn stage kwam ik in aanraking met orthopedagogen en hun werkzaamheden. Dit vond ik zo leuk en interessant dat ik de master Orthopedagogiek aan de Universiteit van Amsterdam ben gaan volgen. Sinds maart 2020 ben ik werkzaam bij Athena. Het werken met kinderen en een bijdrage kunnen leveren aan hun ontwikkeling, spreekt mij erg aan. Naast mijn baan bij Athena maak ik tijd om leuke dingen te doen met vrienden en erop uit te gaan.

Aanwezig op: maandag, dinsdag en donderdag.

SKJ-registratienummer: 100024224

Geesje Bosmans

Master-Orthopedagoog SKJ

Mijn naam is Geesje Bosmans en ik kom van oorsprong uit Brabant. Na mijn studie orthopedagogiek in Nijmegen heb ik mij in 1997 in Alkmaar gevestigd. Na op twee andere werkplekken aardig wat werkervaring opgedaan te hebben, werk ik sinds mei 2020 bij Athena. Ik heb altijd graag willen werken met kinderen en geniet van hun eerlijkheid en onbevangenheid. Het kunnen bijdragen aan hun zelfvertrouwen en het zien groeien van hun lees- en spellingvaardigheden en daarmee hun zelfvertrouwen, geeft mij enorm veel voldoening. Daarbij vind ik het heel belangrijk dat ouders en kind zich gehoord en gezien voelen.

Naast het werken bij Athena houd ik van zingen, sporten en van lekker eten. Ook sta ik regelmatig langs de lijn als mijn zoons moeten voetballen.

Aanwezig op: dinsdag, woensdag, donderdag en in de oneven weken op vrijdag.

SKJ-registratienummer: 120002061

Ester de Zwart

Master-Orthopedagoog SKJ

Mijn naam is Ester en ik kom uit Alkmaar. In 2014 heb ik de master Orthopedagogiek afgerond. Na mijn opleiding wilde ik graag werken met kinderen met leerproblemen. Dit lukte destijds niet waardoor ik binnen verschillende sectoren werkzaam ben geweest. Na 4 jaar in de gehandicaptenzorg gewerkt te hebben, heb ik er voor gekozen mijn droom na te jagen en te gaan werken met kinderen met leerproblemen waardoor ik bij Athena terecht ben gekomen. In mijn werk met kinderen met leerproblemen wil ik verder kijken dan alleen het leerprobleem. Ik vind het belangrijk dat er aandacht is voor het zelfvertrouwen en het welbevinden van een kind.

Aanwezig op: maandag t/m donderdag en in de oneven weken op vrijdag.

SKJ-registratienummer: 120005909

Vacatures

Er zijn op dit moment geen vacatures.

Stage

De stageplaats voor het schooljaar 2021-2022 is al vergeven.